4
8
4
8
3
5
10
9
9
2
7
6
5
2
7
1
3
6
1
10
Ons advies
gaat verder ...

Net even anders

Onze ondersteuning gaat verder dan alleen het geven van advies. Met onze kennis en ervaring zetten we samen de stip op de horizon van je onderneming. We begrijpen dat deze stip af en toe verschuift, want cijfers staan nooit stil. Daarom blijven we voortdurend inzichten opdoen om jouw onderneming draaiende te houden en je doelstellingen scherp.

Henk Boer P&O/ICT MEDEWERKER Aaabee

Net even verder

Met ons pakket aan diensten heb jij geen omkijken naar de financiële rompslomp. Zo houd je tijd over. De jaarrekening, begroting en fiscale of tussentijdse cijfers zijn stukken waarover wij ons graag buigen, zodat je verder komt. Zit je met vragen of wil je advies waar je echt iets aan hebt? Aaabee is jouw coachende sparringpartner. Wij gaan verder en brengen ook jouw onderneming en ideeën dolgraag vooruit.

Professioneel gekwalificeerd

Jouw financiële organisatie is bij ons in gekwalificeerde handen. Het team van Aaabee Accountants en adviseurs bestaat uit 19 gedreven financiële en fiscale professionals die de ontwikkelingen in het vakgebied nauwgezet volgen. Of dat nu gaat om nieuwe besluitvorming, regelgeving, veranderende economische omstandigheden of een nieuw fiscaal stelsel.

  • We zijn aangesloten bij de NBA, de publieksrechtelijke beroepsorganisatie van en voor accountants in Nederland.
  • We zijn lid van het Register Belastingadviseurs (RB).
  • We zijn geregistreerd bij het Register Payroll Accounting (NIRPA).

Thuis in het Noorden

Het beste van twee werelden. Met een kantoor in het mooie Groningen én het Friese Buitenpost, is dat een uitspraak die we kunnen staven. In het Noorden voelen we ons thuis. De mooie natuur, het prachtige coulissenlandschap en de nuchtere cultuur maken dat we harder rennen. Voor onze klanten en ook privé natuurlijk.

Onze partners

Aaabee bundelt krachten met specialisten uit het werkveld. Specialisten die de cultuur van ons kantoor ademen. Fiscale, notariële, juridische of subsidie specialisten. Heb jij een specialist met een scherpe blik nodig voor één van jouw vraagstukken? Laat het ons weten, dan zetten wij gezamenlijk onze schouders eronder.