4
2
7
10
10
6
9
1
2
4
7
9
1
5
6
8
8
3
3
5
Onze expertise
gaat verder ...

Onze expertise

Begint het je te duizelen bij de termen: wet- en regelgeving, economische ontwikkelingen en bezuinigingen? Draag het dan gerust aan ons over. Van cijfers en wetgeving springen de medewerkers bij Aaabee aan. Wat voor jou misschien nood is, is voor ons een deugd.

Geef ons een belletje, schrijf een mail of kom langs, dan pakken wij jouw vraagstuk op, regelen het en stippelen een advies op maat voor je uit, want cijfers staan nooit op zichzelf. Ze vertellen iets. Gaat het voor de wind, dan expanderen cijfers. Als de cijfers minder positief zijn, dan vereist dat actie. Wij luisteren graag naar je: voor een advies op maat en coaching ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrijven

Het ondernemerschap, daar worden we enthousiast van. Ondernemers zijn we zelf ook. We kennen de markt, ondersteunen als er problemen zijn of signaleren ze. Moet er bijvoorbeeld worden uitgebreid? Aaabee legt jouw persoonlijke situatie onder de loep en komt met een passend advies. Of het nu een complexe of een eenvoudige kwestie is: je kunt op ons rekenen. We staan zij aan zij tijdens het proces en gaan verder in advies, kennis en opvattingen.

Stichtingen en verenigingen

Ook stichtingen en verenigingen ondersteunen we met advies. In tijdrovende administratieve en fiscale zaken zetten we graag onze tanden. Wel zo praktisch, want statuten vereisen vaak dat de jaarstukken door een onafhankelijke derde worden samengesteld of gecontroleerd. Klop dus gerust bij ons aan, wij pakken het op.