Cor met koffie en cake

Nuchter accountantskantoor die u verder helpt

Nuchter, eerlijk en persoonlijk zijn eigenschappen die onze organisatie kenmerken. Iedere situatie is uniek, waardoor u een aanpak op maat wenst. Wij bieden u deze aanpak door uw huidige financiële situatie in kaart te brengen, uw wensen te inventariseren en duidelijke afspraken te maken over hetgeen u van ons mag verwachten. Zo zorgen we er samen voor dat uw boekhouding, groot of klein, op orde blijft. U kunt op verschillende vlakken van accountancy op de hulp van AaaBee Accountants en Adviseurs rekenen. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het op orde houden van fiscale zaken, uw salarisadministratie en verschillende andere soorten administraties.

Alle medewerkers van AaaBee Accountants en Adviseurs zijn professionals en beschikken over de benodigde documenten om onze dienstverlening aan te mogen bieden. Daarbij zijn we aangesloten bij de NBA. Dit is de publieksrechtelijke beroepsorganisatie van en voor accountants in Nederland.

Cor met koffie en cake

Hetgeen waarin wij ons onderscheiden

Uw bedrijfsvoering kan in een grote mate afhankelijk zijn van de geldende en veranderende wet- en regelgeving, ontwikkelingen op economisch vlak, enzovoorts. Onze professionals zorgen dat zij voortdurend op de hoogte zijn van deze veranderingen, om u hier zo goed mogelijk over te kunnen adviseren. Mocht er iets moeten worden aangepast binnen uw administratie, dan helpen we u hierbij. Zo hoeft u zich hier niet langer druk om te maken!

Vaak zorgt het bijhouden van de administratie voor veel stress bij ondernemers. Wij nemen deze stress weg door u inzicht te geven in uw eigen administratie, overzicht te bieden en ondersteunend op te treden. Niet alleen bij veranderende regelgeving, ook op momenten dat u dit zelf wenst. Naast de hulp die wij aan bedrijven bieden, kunnen ook verenigingen en stichtingen op ons rekenen.

Cor met koffie en cake

Oplossingen die uw organisatie helpen

AaaBee Accountants en Adviseurs levert uw organisatie een totaaloplossing. Schakel onze hulp bijvoorbeeld in bij het opzetten van een nieuw bedrijf. Welke rechtsvorm past het beste bij uw nieuw op te richten organisatie? Nadat uw bedrijf is opgestart, zorgen we voor het samenstellen en onderhouden van uw jaarrekeningen, het samenstellen van prognoses, het verwerken van de financiële administratie, het doen van fiscale aangiften, enzovoorts.

Naast het samenstellen en bijhouden van uw bedrijfsresultaten bieden we hulp bij de salarisadministratie, bij financieringstrajecten, het aanvragen van subsidies, enzovoorts.

  • Privacy-verklaring *

Neem vrijblijvend contact met onze professionals op

Wenst u ook hulp bij het opzetten van een organisatie, het bijhouden van uw financiële administratie, of het inrichten van uw salarisadministratie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen bekijken we hoe onze professionele accountants en adviseurs u het beste kunnen helpen. Uiteindelijk zien wij het als ons doel, om ervoor te zorgen dat uw organisatie aan de geldende wet- en regelgeving voldoet.

Groningen
Buitenpost
Contact

Laat u terugbellen

Bel mij terug