9
4
10
2
7
2
1
3
6
4
1
8
3
5
10
8
7
5
6
9
Wij gaan
verder ...

Het pad van je onderneming

Aaabee Accountants en Adviseurs gaan verder. We willen niet alleen je financiële processen begeleiden, maar ook met je meelopen op het pad van je onderneming. We wijzen je graag de weg als je verdwaalt tussen de cijfers en helpen je bij het nemen van kleine of juist grotere stappen, zonder dat je struikelt over de bureaucratie.

Video afspelen
Cor Bultema Accountant / Directeur Aaabee

Voorbereid op de toekomst

Jouw toekomst. Die kun je alleen vormgeven als je weet waar je heengaat. Laat Aaabee jouw wegwijzer zijn in de planning en organisatie van je bedrijfsvoering. Met onze expertise creëren we een vruchtbare bodem voor jouw onderneming. Als je nieuwe accountant, financieel sparringpartner en coach zorgen we dat jij de vruchten plukt. Neem contact met ons op als jij met je onderneming verder wilt.

full service

Full service

Onze expertise op het gebied van accountancy en fiscale zaken is onze drijvende kracht. Maar we doen meer. Hoe staat jouw bedrijf ervoor en wat zijn de toekomstige plannen? Ook voor coaching en advies schakel je ons in.

oplossingen

Oplossingen

De cijfers van jouw onderneming zijn onze data. We wenden ze aan als kompas, waardoor we jouw ondernemingsstrategie kunnen aanscherpen. Aaabee is betrokken, adviserend en coachend, daardoor komt ook jouw onderneming vooruit.

kennismaken

Kennismaken

Laten we kennismaken! Dan brengen we jouw verwachtingen en wensen onder de aandacht. Iedere situatie vraagt om een andere, op maat gemaakte aanpak. Neem vrijblijvend contact met ons op. We brengen jouw organisatie graag verder.

Aaabee gaat verder

We geloven in de kracht van persoonlijke begeleiding en een nauwe samenwerking met jou als ondernemer. We luisteren naar je behoeften, analyseren je financiële situatie en bieden op maat gemaakte oplossingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van je boekhouding, het adviseren over belastingzaken of het helpen bij financiële planning, we staan altijd voor je klaar.

Samen zetten we de koers uit naar een financieel gezonde toekomst voor jouw onderneming.

Accountantskantoor

𝐌𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚𝐥𝐞 𝐛𝐞𝐳𝐞𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐮𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐊𝐞𝐫𝐬𝐭 𝐞𝐧 𝐎𝐮𝐝 & 𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰

Terwijl we ons opmaken voor de feestelijke periode, willen we jullie informeren over onze aangepaste beschikbaarheid.

We zijn op vrijdag 22 en 29 december gesloten. Tussen Kerst en Oud & Nieuw zullen we werken met een minimale bezetting vanuit ons kantoor in Groningen. Ons kantoor in Buitenpost is de hele week gesloten. Ons team neemt even een welverdiende pauze om de feestdagen met dierbaren te vieren.

Fijne Feestdagen en tot in het nieuwe jaar! 🎄🌟